Política 23/11/2015

Iglesias es penedeix d'haver donat suport a Forcadell: "No ha estat a l'altura"

Europa Press
1 min
El llistó d’exigència ètica i política de la ciutadania s’ha enfilat, i això explica en part l’auge de l’independentisme català i l’ascens de Podem.

MadridEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha considerat aquest dilluns que Catalunya Sí Que Es Pot –la confluència catalana de la qual forma part el seu partit– es va equivocar en permetre que cinc diputats del grup donessin el seu vot perquè Carme Forcadell fos elegida presidenta del Parlament. En una entrevista a 'Los desayunos de TVE' recollida per Europa Press, ha explicat que la seva formació va entendre en el seu moment que calia donar possibilitat que funcionés la cambra, però creu que Forcadell "no ha estat a l'altura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Iglesias, els seus van actuar "amb gran lleialtat institucional" quan van donar prioritat que la mesa on havien d'estar representats tots els grups pogués funcionar, per poder escoltar tots els portaveus i no només el seu grup. Tot i això, ha puntualitzat que "un Parlament, a més de permetre's fer declaracions que no van enlloc, ha de poder funcionar i representar els ciutadans".

stats