Política 24/06/2015

Iglesias insinua que el govern espanyol ha influït en la petició de la Fiscalia d'imputar el regidor d'Ahora Madrid

Podem considera que la Fiscalia s'hauria de "preocupar més" dels "comptes a Suïssa i Andorra" que dels "comptes de Twitter"

Europa Press
1 min
El secretari general de Podem, Pablo Iglesias. EFE

MadridEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha mostrat aquest dimecres el seu respecte per la decisió de la Fiscalia de l'Audiència Nacional d'imputar al regidor d'Ahora Madrid Guillermo Zapata per un suposat delicte d'humiliació a les víctimes del terrorisme, tot i que ha recordat que aquest òrgan "depèn jeràrquicament del govern [espanyol]".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Respecto les decisions tant dels òrgans jurisdiccionals com en aquest cas de la Fiscalia. Veurem a veure què és el que passa. Recordo en qualsevol cas que la Fiscalia depèn jeràrquicament del govern [espanyol]", ha manifestat en declaracions als mitjans a la seu de Podem, insinuant així que l'executiu de Mariano Rajoy podria haver influït en aquesta decisió.

Així mateix, Iglesias ha criticat que la Fiscalia hauria de "preocupar-se més" dels "comptes a Suïssa i a Andorra" que dels "comptes de Twitter". "En qualsevol cas, respecte", ha assenyalat, després de defensar més que Zapata ha tingut "un comportament exemplar demanant perdó a qui havia ofès amb els seus comentaris".

stats