DRET A DECIDIR
Política 18/07/2014

Camacho avisa el Pacte Nacional pel Dret a Decidir: "No contribueixin a la cerimònia de l'engany"

El PP augura un "fracàs" del 9-N que considera que els farà més forts de cara a les municipals del 2015

Ara / Acn
2 min
Camacho, aquest divendres a Girona / ANC

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat als integrants del Pacte Nacional pel Dret a Decidir que "no contribueixin a la cerimònia de l'engany i la mentida". Segons Sánchez-Camacho, els membres del pacte són "perfectament conscients" que la consulta, diu, no s'arribarà a fer i que això pot derivar en una "frustració col·lectiva que és responsabilitat d'Artur Mas i el seu partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mentre els membres del Pacte Nacional pel Dret a Decidir començaven la reunió a l'auditori del Parlament, la presidenta del PP ha advertit al president de la Generalitat que en la reunió amb Rajoy el president espanyol "no s'asseurà a negociar cap il·legalitat". "Aquest és un posicionament irresponsable i inacceptable per part de CiU perquè Mariano Rajoy mai pactarà amb ningú com incomplir la legalitat", ha reblat. "Cal que tranquil·litzin als que estan preocupats per aquest tema i també als que tenen expectatives perquè això pot produir una frustració col·lectiva", ha alertat Camacho.

El paper del PP a les municipals

La líder popular s'ha reunit aquest divendres amb diputats i càrrecs locals del partit a les comarques gironines. Ha augurat un creixement del PP a les municipals del 2015 després del que ja augura que serà el "fracàs del 9 de novembre". "El temps ens donarà la raó i la gent veurà que dèiem la veritat i que el referèndum no es pot fer", ha declarat.

El PP compta amb prop de 500 regidors i onze alcaldies a Catalunya i, segons la presidenta, aspiren a millorar aquests resultats el maig del 2015. "Després del 9 de novembre fallit els catalans s'adonaran que els dèiem la veritat i hi haurà una acceptació més majoritària de l'acció de govern del PP", ha opinat.

stats