9-N ALTERNATIU
Política 24/10/2014

El Govern demana més voluntaris per al 9-N en zones de muntanya i poc poblades

Les comarques on fa alta més gent són el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Vall d'Aran, l'Alta Ribargorça, el Solsonès i la Terra Alta, i dilluns al migdia acaba el període d'inscripcions

Europa Press
1 min

BarcelonaEl Govern ha cridat aquest divendres que s'inscriguin com a voluntaris del procés de participació del 9-N més persones a les comarques de muntanya i menys poblades, per evitar "desplaçaments" d'altres cap a aquestes zones. En roda de premsa, el coordinador de l'operatiu del 9-N, Joan Cañada, ha concretat que les comarques on més necessitat hi ha són el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Vall d'Aran, l'Alta Ribargorça, el Solsonès i la Terra Alta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cañada ha constatat l'"extraordinària" col·laboració dels ciutadans per tirar endavant el 9-N, tenint en compte que actualment hi ha gairebé 34.000 voluntaris apuntats, i les inscripcions es tancaran dilluns a les 12.00.

Malgrat destacar que el dispositiu està garantit amb aquesta mobilització, ha demanat més implicació de ciutadans que viuen en aquestes zones per evitar el trasllat de voluntaris.

L'objectiu, segons Cañada, és que tots puguin col·laborar "el més a prop possible" de les seves comarques, i per això ha reclamat tenir més voluntaris en aquests territoris.

stats