Política 10/03/2015

Turull: “CDC és un partit adaptat als nous temps i aposta perquè el 27-S es voti a favor de la independència”  

El portaveu parlamentari de CiU crida a respectar els processos interns de cada partit i a "posar-ho fàcil" perquè els que "encara no tenen una decisió presa" es puguin "afegir" després a un eventual acord sobre el full de ruta

N. Orriols
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha volgut esvair dubtes aquest dimarts sobre el debat generat sobre si CDC és o no independentista. Com a membre del comitè de direcció del partit (CDC), Turull ha assegurat que la formació és un “partit adaptat als nous temps” i que “ambicionen el màxim per la seva gent i autogovern”. En aquest sentit, ha assegurat que CDC “aposta perquè el 27-S es voti a favor de la independència”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Turull ha titllat el “debat sobre les etiquetes” de “superficial” i ha defensat que el president de la Generalitat, Artur Mas, (CiU) ha estat “l’únic president a la història de Catalunya que ha convocat els catalans a dir si volen o no la independència”.

Sobre el full de ruta

El portaveu de CiU ha cridat a respectar els processos interns de cada formació política per aconseguir que el “màxim” de forces sobiranistes siguin part de l’acord sobre el full de ruta. “No podem posar un termini de demà passat”, ha dit, ja que, a parer seu, “s’ha de posar fàcil als partits que encara no tinguin una decisió presa perquè després s’hi puguin afegir”. “En aquest moment les formes són molt importants”, ha dit.

stats