Política 10/03/2015

El Parlament consultarà a la justícia si pot difondre el CD de La Camarga

La presidenta de la Cambra vol que la Mesa decideixi de forma col·legiada què fer amb el material que Jordi Pujol Ferrusola va entregar en comparèixer a la comissió d'investigació

Acn
1 min
La junta de portaveus del Parlament s'ha reunit aquest dimarts. NÚRIA JULIÀ / ACN

BarcelonaEl Parlament preguntarà a la justícia sobre l'alçament de la prohibició que impedeix que es difongui el contingut del CD de la conversa al restaurant La Camarga entre la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola Maria Victoria Álvarez, que va provocar l'esclat del cas d'espionatge polític a Catalunya. En la conversa de La Camarga s'hi troba l'origen de les investigacions sobre frau fiscal i suposat blanqueig de capitals dels Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La cambra demanarà també que s'especifiqui si coincideix el contingut de l'arxiu que hi ha als jutjats amb el que Jordi Pujol fill va entregar al president de la comissió d'investigació sobre el frau fiscal, David Fernández, en comparèixer.

A l'espera de rebre'n resposta, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha traslladat que vol que sigui la Mesa qui decideixi de forma col·legiada què fer amb el CD, de manera que almenys d'entrada la gravació no entra a la comissió de matèries secretes o reservades. CiU ha reclamat aquest dilluns en la comissió sobre el frau fiscal una còpia de l'enregistrament.

stats