Política 23/02/2013

Navarro nega que Terrades ordenés investigar Felip Puig

El primer secretari socialista afirma que les acusacions al diputat són "incoherents"

Acn
1 min
Pere Navarro aquest dissabte a una escola a Pineda de Mar

Pineda de MarEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, nega que el diputat socialista Jordi Terrades hagi encarregat cap investigació sobre el conseller Felip Puig. "M'ha dit que no hi té res a veure", afirma Navarro. El líder socialista qualifica d'"incoherent" aquest nou presumpte cas d'espionatge que publica 'El Mundo'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El rotatiu mostra un correu electrònic en què un empleat de Método 3 traspassa als seus companys el presumpte encàrrec: investigar si Puig, Pere Macias i Francesc Xavier Ventura formaven part d'alguna societat mercantil. "La hipotètica informació que es demana la pot aconseguir qualsevol persona consultant un registre públic, com és el registre mercantil. És una història molt poc creïble", ha dit el primer secretari.

Navarro resta credibilitat a la informació d'un diari que, segons el líder socialista "publica notícies que després es demostra que son falses". Navarro reconeix que s'ha quedat "sorprès" en llegir que la presumpta investigació és en relació a una informació "que està al registre mercantil" i diu que "no té cap tipus de coherència".

El suposat correu que fa públic avui el diari 'El Mundo' data del juliol del 2010, una època en què s'estaven fent les sessions de la comissió parlamentària sobre el cas Palau i on Terrades era el portaveu del PSC en aquesta comissió. El primer secretari socialista demana que es faci una investigació "seria" i "judicial" sobre els casos d'espionatge i es mostra predisposat a col·laborar amb la justícia en tot allò que calgui perquè "s'aclareixin" totes aquestes qüestions.

stats