CONSULTA DEL 9-N
Política 11/10/2014

El Poblenou del Delta es tenyeix de groc en suport a la consulta del 9-N

Aquest diumenge se celebrarà l'acte central de l'acció, amb la participació de Carme Forcadell, Muriel Casals i Lluís Llach

Acn
1 min
Diversos voluntaris pintant de groc les cases del Poblenou del Delta / ACN

AmpostaAquest dissabte s'han començat a pintar de groc diverses cases del Poblenou del Delta (Montsià) com a part de les accions de la iniciativa 'País groc', que s'emmarca en la campanya 'Ara és l'hora' de suport a la consulta del 9-N. L'acció, segons els seus organitzadors, es vol associar "a la democràcia, la consulta i la llibertat" i servirà per enregistrar un espot publicitari dirigit pel director de cinema i guionista Marc Recha. La iniciativa és oberta a la participació de tothom i pretén visualitzar "la capacitat del treball col·lectiu com a element per assolir les fites marcades". A més, aquest dissabte al vespre també està previst il·luminar de color groc el pont penjant d'Amposta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest diumenge al matí començarà la jornada central de la pintada amb una concentració a la plaça de l'Ajuntament del Poblenou del Delta, nucli pedani d'Amposta. Cap a dos quarts de dues del migdia se celebrarà l'acte principal de l'acció, en el qual participaran, entre d'altres, les presidentes d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana, Muriel Casals i Carme Forcadell, el cantautor Lluís Llach, els actors Manel Barceló, Sergi Mateu i Miquel Gelabert o els escriptors Xavier Bru de Sala, Julià de Jòdar i Roser Amills.

El Festival de Sitges també es tenyeix de groc

La clausura del 47 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya Sitges 2014 serà un altre dels punts d'interès de la iniciativa 'País groc' per a aquest cap de setmana amb la col·locació d'una catifa groga per la qual circularan les estrelles del certamen.

stats