ELECCIONS MUNICIPALS
Política 04/03/2011

Portabella i Laporta es reuniran abans de dilluns per tancar la coalició

El candidat d'ERC a Barcelona ha definit el cap de llista de Reagrupament que ocuparà la posició 4 a les llistes, Ignasi Planas, com "lo puto crack"

Acn
1 min

BarcelonaEl candidat d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha dit que es reunirà amb el líder de Solidaritat, Joan Laporta, abans que acabi dilluns per tancar l'acord de coalició independentista de cara a les municipals del 22 de maig. El republicà no ha volgut avançar quin lloc oferirà a Laporta a les llistes del "tercer espai", integrat a hores d'ara per Reagrupament i ERC. Tot i això, ha reiterat que serà una posició "destacada" i ha explicat que "és obvi que si hi ha un president d'una formació política que està interessat a enfortir un espai comú independentista, i d'alta sensibilitat amb allò que li passa a la gent, es mereix ser tractat com el que és, el president d'una formació política, que és molt", ha subratllat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Portabella ha reiterat que la posició de Laporta és constructiva perquè "suma" i ha assegurat que la posició del líder de Solidaritat ha estat "coherent durant els últims mesos", fet pel qual "no hi haurà un inconvenient insalvable sobre el lloc de la llista". A més, ha afegit que una de les "premisses bàsiques perquè els projectes polítics durin és que les altres persones que formen part del projecte se n'assabentin de la proposta a nivell personal i no a través dels mitjans de comunicació".

D'altra banda, el candidat d'Esquerra a Barcelona ha definit amb termes esportius com "lo puto crack" el cap de llista de Reagrupament a la coalició, Ignasi Planas, que ocuparà la posició 4 de les llistes. Portabella ja ha presentat el cap de llista de Reagrupament a la coalició al consistori.

stats