Política 25/11/2013

Un regidor del PP de Mallorca compara l'Assemblea Nacional Catalana amb els nazis

Carlos González Ensenyat, l'edil de Turisme del municipi d'Escorca, vincula els nazis i l'independentisme reiteradament a través del seu Facebook, però en obert

Enric Borràs
1 min

PalmaEl regidor de Turisme d'Escorca, un petit municipi de Mallorca, Carlos González Ensenyat, ha publicat al seu compte de Facebook –però en obert, de manera que ho pot veure tothom– una imatge on es compara un acte de l'Assemblea Nacional Catalana amb un altre de nazi, amb l'epígraf: "Si no troba les set diferències no es preocupi... és que no existeixen". La imatge ja havia causat polèmica fa mesos entre les files del PP quan la va publicar l'agrupació del partit a Altafulla.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

González ja havia publicat comentaris –tots en obert–, parlant de la "nazi propaganda catalanista" i notícies de publicacions ultraespanyolistes amanint-les amb comentaris com "més històries des del nazipaís imaginari". Tots els comentaris, és clar, són en espanyol, tot i que també n'ha publicat alguns defensant el mallorquí i contraposant-lo al català, com si fossin coses diferents.

stats