Política 13/08/2014

El PP assegura que el Govern "ha lliurat el poder a ERC" i li demana sentit comú

Floriano, vicesecretari dels populars, declara que "sembla que la racionalitat torna als responsables de CiU" pel que fa a complir la legalitat

1 min
Carlos Floriano, vicesecretari del PP

El vicesecretari general d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha demanat avui als responsables de CiU que recuperin el sentit comú i el control sobre un procés que segons el seu parer ja no dominen, perquè "han lliurat el poder a ERC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano ha afirmat, en relació amb CiU, que espera "que el sentit comú torni a un partit que sempre va ser transversal", abans d'advertir que "no es pot contraposar democràcia i legalitat" perquè, quan les lleis emanen del Parlament, a més de legals són legítimes. "I no serveix dir que, com no em val la llei, la incompleixo i dic que no és democràtica", ha afegit el dirigent del PP. "Em sembla que la racionalitat torna als responsables de CiU pel que fa a aquest aspecte", ha apuntat a continuació Floriano, que ha subratllat: "M'agradaria que poguessin dominar el procés; el problema és que ja no el dominen, qui el domina és Esquerra Republicana i l'ANC".

stats