Política 30/08/2013

El PP demana al PSC que “no s'amagui més” del cas de la gravació de Método 3

Dolors Montserrat (PP) ha dit que si es confirmés la informació es tractaria d'un cas d'espionatge polític "molt greu" a Catalunya que “no es pot tolerar” en un país democràtic

Clàudia Dinarès
1 min

BarcelonaLa diputada del Partit Popular al Congrés, Dolors Montserrat, ha comparegut aquest divendres a la seu del partit, on ha aclarit que de moment ningú ha notificat formalment al partit la informació que avui ha fet pública la Cadena SER, després d'haver tingut accés a l'informe policial que confirma que el PSC va pagar a Método 3 la gravació de Sánchez-Camacho a La Camarga.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montserrat ha lamentat les informacions que s'han conegut aquest matí, i ha expressat que si es confirmen es tractaria d'un cas "molt greu" d'espionatge polític a Catalunya que “no es pot tolerar” en un país democràtic.

A més, la popular ha dit que el PSC “no es pot amagar més” i “ha de donar les explicacions oportunes” i deixar de dir que “no saben res” d'un cas en el qual està imputada la gerent del partit, Lluïsa Bruguer, i que involucra el que va ser secretari d'organització del PSC, José Zaragoza.

Dolors Montserrat ha assegurat que des del partit no han tingut accés a més informació que la que s'ha conegut aquest matí, i que a mesura que vagin accedint a noves dades valoraran quines decisions consideren que s'han de prendre sobre el tema.

Per últim, la diputada ha expressat la confiança que des del partit dipositen en la justícia, que esperen que sigui ràpida i aviat es pugui conèixer la veritat del cas.

stats