CORREDOR MEDITERRANI
Política 19/10/2011

Els presidents català, valencià, balear i murcià es feliciten pel trencament de l'Espanya radial

En un comunicat conjunt, Mas, Fabra, Bauzá, i Valcárcel insten el govern de l'Estat a posar ja fil a l'agulla per complir amb tots els terminis i compromisos d'inversió per fer realitat el corredor al més ràpid possible

Ara
1 min

BarcelonaEls presidents de Catalunya, Artur Mas; el País Valencià, Alberto Fabra; les Illes Balears, José Ramon Bauzá, i de la regió de Múrcia, Ramón Luis Valcárcel s'han felicitat aquest dimecres pel fet que amb l'aposta europea pel Corredor Mediterrani “per primera vegada a la història es trenca l'Espanya radial i es planteja una estructura mallada” que comunica i uneix els diferents territoris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat conjunt dels quatre presidents autonòmics, han expressat la seva “alegria” per l'aposta que ha donat a conèixer Brussel·les i han instat el govern de l'Estat a complir tots els terminis i compromisos d'inversió per fer realitat el corredor com més aviat millor.

Pels quatre presidents, la resolució d'Europa és un “premi a la tasca de col·laboració” entre els governs que dirigeixen i de les diferents entitats de la societat civil que han pressionat perquè fos realitat. Han considerat que en moments de crisi és “fonalmental” que s'inverteixi en “infraestructures que ajudin l'economia”. “Només les infraestructures que siguin més productives podran tenir cabuda en els pressupostos públics dels propers anys”, reblen.

stats