Política 11/05/2017

Procés Constituent s'adhereix al Pacte Nacional pel Referèndum davant les "agressions" al dret a decidir

El moviment explicita el seu suport a l'Assemblea d'Electes de Catalunya i als càrrecs electes "represaliats"

Ara
1 min
La impulsora de Procés Constituent, Teresa Forcades

BarcelonaEl grup promotor de Procés Constituent, liderat per Teresa Forcades, s'ha adherit al Pacte Nacional pel Referèndum com a resposta a les "agressions i traves diverses" que, assegura, es troben els catalans a l'hora d'exercir el dret a decidir. A més, ha manifestat el seu suport als càrrecs electes "represaliats i, especialment, a l'Assemblea d'Electes de Catalunya (AECAT)".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat, l'espai polític ha posat en valor el fet que aquest òrgan advoqui per "l'autoorganització de tota la societat civil per garantir que les institucions catalanes seguiran funcionant".

"Sols el poble salva el poble", ha subratllat, després de remarcar que sense implicació popular i àmplies majories socials no hi haurà referèndum. Consideren necessari impulsar un procés constituent on qualsevol ciutadà pugui informar-se i proposar sense coaccions ni límits els temes que més interessen. "Això no s'està fent per falta de voluntat política i per la por que tenen les elits i les persones que tenen el poder real", ha sentenciat.

stats