Política 06/05/2018

Prohibeixen un acte en una universitat de Madrid perquè hi participa Artur Mas

Consideren que l'assistència de l'expresident pot "danyar la imatge" de la Politècnica i "crear una polèmica innecessària"

Ara
1 min
Cartell promocional de l'acte

BarcelonaArtur Mas havia de participar en un acte a la Universitat Politècnica de Madrid sota el títol 'Catalunya: l'ahir i el demà', però finalment la conferència se celebrarà "de manera privada i amb un aforament limitat". Així ho ha denunciat l'associació convocant, que assegura que el motiu de la prohibició que han rebut ha sigut que l'assistència de l'expresident pot "danyar la imatge de la universitat" i "crear una polèmica innecessària". La universitat considera que es tracta d'una persona "molt representativa del nacionalisme català" i que no resultaria adequat "en les circumstàncies polítiques actuals".

Tal com ha avançat 'El Plural', l'associació Ítaca de la Universitat Politècnica, que ha convocat la conferència, ha explicat els fets als seus membres a través d'un comunicat. En el text, ha denunciat que els havien prohibit realitzar l'acte a les instal·lacions de la universitat i ha lamentat la decisió perquè considera que "ha de ser un lloc de debat i difusió de les idees, incloses les que incomoden".

stats