Política 12/05/2015

El PSC també portarà la campanya d'Albiol davant la Comissió Europea

L'eurodiputat Javi López i l'alcaldable socialista a la ciutat han demanat el vot pel 24-M per "netejar Badalona de gent sense escrúpols i recuperar el prestigi de la ciutat"

Acn
1 min
L'eurodiputat del PSC Javi López amb l'alcaldable socialista a Badalona /ACN

BadalonaL'eurodiputat del PSC Javi López ha fet arribar una carta als presidents del Parlament Europeu i la Comissió Europea, Martin Schulz i Jean-Claude Juncker, per denunciar la "campanya xenòfoba" del PP a la ciutat de Badalona que inclou el lema 'Netejant Badalona'. López ha comparat l'alcaldable del PP, Xavier Garcia Albiol, amb la dreta francesa de Le Pen i ha lamentat que els populars "atien l'odi per quatre vots amb temes de convivència". López,que ha acudit de visita a Badalona aquest dimarts, ha fet una crida als electors perquè el pròxim 24 de maig "netegin" l'Ajuntament de Badalona perquè, assegura, el PP no mereix estar al capdavant del consistori de la tercera ciutat de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'eurodiputat ha acompanyat durant tota la jornada el candidat del PSC a l'alcaldia de Badalona, Jordi Serra, qui també ha denunciat públicament la campanya d'Albiol, i ha insistit que "embruta" el nom de la ciutat. El candidat del PSC, però, ha assegurat que l'actitud de l'alcalde no el sorprèn, ja que, assegura, ja fa vuit anys que utilitza els mateixos missatges. En aquest sentit, Serra ha lamentat que després de quatre anys governant "no se'ls acudeixi res més que racisme", i ha afegit que els populars no tenen projecte ni programa i que per això la seva campanya "no busca que li valorin l'obra de govern, sinó que vol consolidar vots racistes".

L'alcaldable del PSC també ha demanat el vot el 24-M per poder "netejar Badalona de gent sense escrúpols i recuperar el prestigi de la ciutat".

stats