Política 27/05/2014

Juli Fernández: "Cal una reforma radical i àmplia a la direcció del PSC"

Demana que el partit redefineixi el projecte nacional per allunyar-se de PP i Ciutadans

Ara
1 min

BarcelonaLa crisi interna del PSC ha desfermat una allau de peticions de canvis a la direcció. S'hi ha sumat el primer secretari dels socialistes de Girona, Juli Fernández, que en una entrevista a La Xarxa demana que hi hagi una "reforma radical i àmplia a la direcció". De fet, el mateix líder del PSC, Pere Navarro, ja va anunciar aquest dilluns que es produirà una renovació dels càrrecs de l'executiva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fernández fa autocrítica però assegura que "seria injust pensar que tot el que li està passant al PSC és culpa de Pere Navarro o de Juli Fernández". Amb tot, afegeix: "És clar que hi ha uns responsables. No vull justificar la nostra gestió, però la direcció de Nicaragua és la que està a l'ull de l'huracà".

El dirigent gironí admet que la situació és "molt complicada", però que el partit ha d'assumir que ha fet un "molt mal resultat". Reivindicar un discurs molt més d'esquerres i "redefinir el projecte nacional" per allunyar-se de PP i Ciutadans són dos dels reptes que, segons Fernández, ha d'afrontar el PSC.

stats