CAP AL 25-N
Política 10/11/2012

El PSC acusa Mas d'haver-se beneficiat personalment de la supressió de successions

Pere Navarro ha difós al seu Twitter aquest missatge, que havia llançat en un míting de campanya el cap de llista del PSC per Tarragona, Xavier Sabaté. Navarro, però, ha acabat eliminant el tuit per la polseguera que ha aixecat a les xarxes socials

Ara / Acn
1 min
El tuit que ha penjat i després ha esborrat Navarro

TarragonaEn campanya, els atacs personals i els errors es paguen cars. El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha difós aquest migdia al seu compte de Twitter que "el president Mas s'ha beneficiat personalment d'haver eliminat l'impost de successions", després de la mort del pare i la germana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Es feia seu així un missatge que havia llançat en un acte a Tarragona el cap de llista socialista per aquesta demarcació, Xavier Sabaté. El tuit ha aixecat polseguera a les xarxes socials, on li han exigit que provés una acusació d'aquestes característiques abans de fer-la. Navarro ha optat per eliminar-la, però la polèmica està servida.

La incontinència de Sabaté

La supressió de l'impost de seuccessions per a les grans fortunes s'ha convertit en un dels cavalls de batalla que més ha explotat el PSC per carregar contra la política fiscal de CiU des del Govern. I torna a ser present en aquesta campanya. Per això Sabaté, després de defensar l'herència dels governs de Pasqual Maragall i José Montilla, ha carregat contra l'eliminació d'aquest impost, i no s'ha pogut estar de fer referència a la mort –sense esmentar-la directament– del pare i la germana de Mas, en acusar-lo d'haver-se "beneficiat personalment" de la mesura que va prendre. "I això s'ha volgut amagar", ha conclòs. Un detall així pot complicar encara més la campanya a un PSC en caiguda lliure.

stats