Política 13/07/2013

Navarro demana "un esforç" al PSOE per explicar que "el PSC no és un partit independentista"

El líder socialista no fa cap referència al polèmic protocol de relacions durant la seva intervenció al comitè federal

M. Eugènia Quetglas
1 min

MadridEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat als seus companys del PSOE que facin “un esforç” per explicar a Espanya que “el PSC no és un partit independentista”. Ha estat durant el seu torn de paraula al comitè federal d'aquest dissabte. Tot i tenir en 'stand by' el protocol de relacions parlamentàries entre el PSOE i el PSC per les reticències d'alguns 'barons', Navarro no hi ha fet ni una sola referència, ni tan sols per demanar-los un esforç. Tot el seu discurs ha girat al voltant de posar en relleu la importància d'haver pactat un model territorial federal plasmat a la declaració de Granada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu primer discurs, Navarro a demanat als dirigents socialistes que es posin al seu lloc i que entenguin que l'agenda catalana és diferent de la d'Espanya, que les coses no es veuen igual des d'una banda que des de l'altra.

A més de ressaltar que a Granada es va demostrar que es podien posar d'acord, ha insistit en explicar la seva visió sobre la realitat catalana. També els ha exposat la deriva sobiranista de Catalunya alimentada des de les posicions centralistes del PP.

stats