POLÍTICA
Política 03/02/2011

PSC replica a Mas que Montilla sempre viatjava en turista i no ho publicitava

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que "tots els viatges" que va fer José Montilla com a president van ser en "classe turista", i li ha reprotxat al president català, Artur Mas, que hagi publicitat una cosa que Montilla "feia i no deia"

Efe
1 min

BarcelonaEn declaracions a Catalunya Ràdio, Zaragoza s'ha referit així al fet que Mas va viatjar aquesta setmana en classe turista a Madrid per ser rebut pel Rei, i ha insistit que Montilla va creure que això era una "banalitat" i no es va dedicar a divulgar aquesta pràctica.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zaragoza també ha opinat que l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol "sembla" interferir sobre Artur Mas com José María Aznar sobre l'actual president del PP, Mariano Rajoy, i ha afegit que el rol "omnipresent" que té Pujol últimament tapa l'actual president. El dirigent del PSC ha titllat l'executiu d'Artur Mas de "govern dels embolics" i ha recomanat que en lloc de fer-se fotos "navegant, esquiant o dutxant-se", es posi a treballar per Catalunya.

Quant al congrés del PSC d'aquesta tardor, ha assegurat que els nous lideratges del partit s'elegiran "col·lectivament", encara que no s'ha referit a la disposició mostrada avui per l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, a assumir noves responsabilitats de futur en el partit. Ha contraposat el debat intern al PSC a la imposició que segons la seva opinió va practicar Jordi Pujol del projecte i del candidat a la Generalitat a CiU.

Pel que fa a les primàries a Barcelona que enfronten a l'exconsellera Montserrat Tura i a l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha considerat "normal" que cap vulgui presentar-se com el candidat de la direcció, perquè tothom vol "ser ell mateix".

stats