Política 09/09/2014

Marta Ferrusola, escridassada per un grup de manifestants en sortir de casa seva

Els indignats protestaven davant del domicili de l'expresident Pujol amb samarretes amb el lema "Jo estimo els #Escrache"

Efe
1 min

BarcelonaMarta Ferrusola, esposa de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha estat escridassada aquest dimarts per un grup de veïns en sortir de casa seva de Barcelona, on ha esquivat els periodistes i ha pujat a un vehicle sense fer declaracions. "Torna els diners", cridava a Ferrusola un grup de persones indignades després de la confessió de Jordi Pujol que durant 34 anys va mantenir oculta una fortuna a l'estranger.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A més, mitja dotzena de persones ha penjat pancartes als voltants del domicili dels Pujol a Barcelona, amb lemes com "No hi ha suficient amb tornar els diners. Ha humiliat el poble català. Mai no li perdonarem" i "Polítics, el poble ja no ha confia en vosaltres", escrits en català. Els veïns que protestaven davant la casa dels Pujol a Barcelona, que portaven samarretes amb la frase "Jo estimo els #Escrache", també han repartit pasquins amb caricatures de l'expresident, solapades per una gran imatge d'un 5%, en referència al suposat cobrament de comissions en l'adjudicació d'obra pública durant els governs de CiU.

stats