ELECCIONS 20-N
Política 20/11/2011

Rajoy: "Ens han de tornar a respectar a Brussel·les i Frankfurt"

"Ningú ha de sentir cap inquietud: els meus enemics són l'atur, el dèficit, el deute excessiu i l'estancament econòmic", ha afirmat el guanyador de les eleccions. Com a president, assegura que pensarà en "els que estan a l'atur, els que han tancat el seu negoci o els que reben una pensió que amb prou feines els dóna per viure".

Ara
1 min
Rajoy celebra la victòria a les eleccions amb la seva dona

MadridMinuts després de confirmar-se que serà el nou president d'Espanya, Mariano Rajoy ha comparegut davant de la militància per posart èmfasi en la situació econòmica d'Espanya. "Ens han de tornar a respectar a Brussel·les i Frankfurt", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El guanyador de les eleccions assegura que com a president pensarà en "els que estan a l'atur, els que han tancat el seu negoci o els que reben una pensió que amb prou feines els dóna per viure".

A més, Rajoy ha afirmat que "convocarà a les Comunitats Autònomes a una reflexió compartida sobre com afrontar els exigències d'aquesta greu situació [econòmica]".

Durant la seva intervenció, el president electe ha posat molt èmfasi amb la necessitat que "tothom faci un esforç per al projecte comú". "Governarem en la més delicada conjuntura en què s'ha trobat Espanya en 30 anys", ha reconegut. "Estem en un moment que ha de marcar el futur del país en les properes dècades".

"Ningú ha de sentir cap inquietud", ha conclòs Rajoy. "Els meus enemics són l'atur, el dèficit, el deute excessiu i l'estancament econòmic".

stats