Política 30/11/2015

Rajoy: "Mas s'ha equivocat i ara Catalunya està en mans de la CUP"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, aquest dilluns a París. Pablo Piqueras ha entrevistat el candidat del PP a Telecinco / EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, segueix esmunyint-se dels debats a quatre. El PP ha contraprogramat aquest dilluns una entrevista de Pablo Piqueras a Telecinco amb el debat entre Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera a 'El País'. La resumim en 6 frases:

1 Negociació amb la CUP: "Totes les sortides [amb la CUP] són dolentes. És impossible que funcioni un govern amb plantejaments ideològics totalment diferents" / "Mas s'ha equivocat i ara Catalunya està en mans de la CUP"

2 Suspensió de l'autonomia: "No tinc cap interès d'aplicar l'article 155, no seria bo. Però sóc president i tinc l'obligació de garantir la unitat d'Espanya"

3 Artur Mas: "Espero que aquesta etapa que vivim a Catalunya passi molt aviat"4 Pactes post 20-D: "No intentaré governar si no sóc el cap de llista més votat"

5 Jihadisme: "La prioritat ha de ser arreglar el problema de Síria" / "Espanya és el país més avançat en la lluita contra el Desh"

6 Precarietat laboral: "Ampliarem en quatre anys l'exempció de la quota a la Seguretat Social per als nous contractes indefinits"

stats