Política 29/07/2015

Rajoy: "La llei es complirà. I si algú la vol incomplir tindrà un problema"

El president espanyol dóna suport a Albiol perquè és el candidat amb les idees "més clares" per encarar el 27-S

Sara González
1 min
Mariano Rajoy, amb Cospedal, Albiol, Levi i Camacho, aquest dimecres a Castelldefels / MANOLO GARCIA

Castelldefels"La llei es complirà. I si algú la vol incomplir tindrà un problema". Aquesta ha estat l'advertència que ha llançat el president espanyol, Mariano Rajoy, durant la visita llampec que ha fet a Castelldefels, on ha volgut fer visible el seu suport al nou candidat del PP de Catalunya, Xavier García Albiol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha volgut deixar clar que el seu partit es pren "seriosament" les eleccions del 27-S i que els populars volen que el seu resultat suposi "el començament de la sortida del túnel i de la superació de les divisions i enfrontaments" que, segons ell, s'han produït arran del procés sobiranista que ha impulsat Artur Mas. El president espanyol ha reivindicat que el del PP és el vot "més útil" per garantir la llibertat, la igualtat, la sobirania nacional i la unitat d'Espanya.

El líder popular, que ha estat a Castelldefels juntament amb la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, ha mostrat el seu suport a Albiol tot reivindicant que es tracta d'un candidat que té les "idees clares" i que és "proper a la gent". Ha recordat, a més, que encara que no sigui alcalde, és qui més suport va obtenir a la ciutat de Badalona, fet que demostra que és "qui més coneix els problemes reals" de la gent.

Albiol, per la seva banda, ha demanat a tots aquells ciutadans que se senten tant catalans com espanyols que a l'hora de votar ho facin "amb el cap i amb el cor" i donin suport a la seva candidatura independentment de si són autonomistes o federalistes. Ha recordat que el 27-S serà clau per decidir entre dos models: "Els que pretenen trencar i els que volem una Catalunya dins d'Espanya".

stats