ELECCIONS EUROPEES
Política 13/05/2014

Tremosa acusa PP i PSOE de governar junts "de facto" per mantenir el "centralisme d'Estat"

El candidat de CiU a les eleccions europees assegura que el govern espanyol "ignora" la Generalitat "com en altres règims, quan era il·legal"

Oriol March
1 min
Ramon Tremosa, aquest dimarts a Badalona / MANOLO GARCIA

BadalonaEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha acusat PP i PSOE, en un míting aquest dimarts al Teatre Principal de Badalona davant de 400 persones, de voler transmetre una imatge "negativa" i "llunyana" d'Europa per mantenir l'statu quo. "Qui té interès que veiem cada dia Europa com una cosa dolenta? Potser els que no volen canviar res, els dirigents de les grans capitals", ha indicat Tremosa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'eurodiputat nacionalista ha assegurat, a tomb de les paraules de l'expresident Felipe González, que "de facto" PP i PSOE ja governen en coalició per mantenir el centralisme d'Estat.

El candidat de CiU ha assegurat que el govern espanyol "ignora" la Generalitat "com en altres règims, quan era il·legal", ha apuntat.

El diputat Ferran Falcó, candidat de CiU a Badalona, ha assegurat que cal votar Tremosa per "reforçar" el lideratge del president de la Generalitat, Artur Mas, que és qui, a parer seu, "ha d'explicar el procés al món". Falcó ha volgut insistir que ERC formarà part d'un grup "irrellevant" al Parlament Europeu i que el PSC "s'enfonsa" perquè ni tan sols es pot aferrar a l'exemple de François Hollande.

stats