ELECCIONS EUROPEES
Política 15/05/2014

Tremosa torna a replicar a Margallo: "En el segle XXI són més importants els vots que les fronteres"

El candidat de CiU crida els catalans a votar "més i millor Europa i menys i pitjor Espanya"

Acn
1 min
Ramon Tremosa, candidat de CiU a les eleccions europees, en un míting a Roses / ACN

FigueresEl candidat de CiU a les europees, Ramon Tremosa, ha tornat a replicar al ministre Exteriors, José Manuel García Margallo, des de Figueres. Després que Margallo titllés Catalunya d'estat "li·liputenc", Tremosa li ha respost que en el segle XXI "són més importants els vots que les fronteres". El candidat de CiU, que dues hores abans ja havia reptat el ministre a un cara a cara, ha insistit en la seva proposta i ha remarcat que Espanya està "a la cua del lideratge d'Europa". També ha aprofitat per cridar els catalans a votar el 25-M "més i millor Europa i menys i pitjor Espanya". "Com a catalans que encara no tenim estat propi, la tria és claríssima. I si no votem tindrem més estatus quo", ha avisat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que no ens donin lliçons i que treballin millor", ha dit Tremosa sobre les declaracions de García Margallo, a qui ha recordat que Espanya no té cap lideratge a la UE, es destaca per les seves "males pràctiques" i és rècord en dèficit públic i frau fiscal.

És per això que ha cridat els catalans a votar el 25-M a favor d'aquells partits que no representen l'actual estatus quo espanyol, a votar "més i millor Europa i menys i pitjor Espanya".

Tremosa ha subratllat que en l'àmbit europeu, PP i PSOE es queden sols en moltes votacions, com quan s'aposta per obrir negociacions per fer acords de lliure comerç amb Kosovo com a primer pas de la futura integració.

stats