CRISI MONÀRQUICA
Política 18/04/2012

El rei: "Ho sento molt. M'he equivocat i no tornarà a passar"

El monarca demana disculpes a la sortida de l'hospital, d'on ha estat donat d'alta aquest migdia, per la polèmica que ha ocasionat la seva participació en una cacera d'elefants a Botswana

Joan Rusiñol
1 min

Madrid"Ho sento molt. M'he equivocat i no tornarà a passar". D'aquesta manera el rei Joan Carles ha demanat disculpes aquest dimecres pel rebombori polític que ha generat la seva participació en una cacera d'elefants a Botswana, on el monarca es va trencar el maluc. També ha dit que "desitja" reprendre al més aviat possible les seves "obligacions".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha fet aquesta breu declaració visiblement afectat a la sortida de l'hospital USP Sant José de Madrid, d'on ha rebut l'alta després que l'equip mèdic que l'ha tractat del trencament de maluc hagi considerat que la recuperació avança de forma positiva. Joan Carles ha abandonat l'hospital al seient de l'acompanyant d'una furgoneta monovolum. En sortir de l'aparcament de l'hospital, la furgoneta ha ralentit la marxa i el rei ha abaixat la finestreta per saludar, però no s'ha aturat.

Amb aquesta disculpa, el monarca pretén tancar la crisi que ha provocat que viatgés a Botswana per participar en una cacera d'elefants convidat per un empresari sirià, segons publica aquest dimecres el diari 'El Mundo'.

stats