Política 16/07/2014

Mas prepara amb ERC, ICV-EUiA i la CUP la reunió amb Mariano Rajoy

El president de la Generalitat ha mantingut contactes telefònics amb els dirigents dels partits a favor de la consulta, segons ha avançat TV3

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, prepara amb els partits sobiranistes la propera reunió que mantindrà amb el seu homòleg espanyol, Mariano Rajoy. Segons ha avançat TV3, Mas ja ha mantingut contactes telefònics aquest migdia amb ERC, ICV-EUiA i la CUP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Artur Mas i Mariano Rajoy es reuniran properament, tot i que encara no hi ha data fixada. Serà la primera reunió pública entre els dos presidents des de la cita del 20 de setembre del 2012, quan el líder del PP va tancar la porta al pacte fiscal i es va desencadenar un avançament electoral a Catalunya.

La setmana passada va començar el desgel entre els dos presidents, que van polemitzar sobre qui havia de trucar a qui per concretar la reunió. Finalment, el Govern ha acceptat que la trobada sigui pública, tot i que la preferia més aviat "discreta", segons va explicar ahir el conseller de la Presidència, Francesc Homs.

stats