Política 02/04/2016

Rivera exigeix un govern espanyol que "no robi" i que quadri els comptes

Critica que Rajoy hagi "tirat la tovallola" i estigui "desaparegut"

Ara
1 min
Rivera exigeix un govern que "no robi" i que quadri els comptes

Barcelona"Un govern que no robi i que quadri els comptes". Aquesta ha estat la petició que ha fet aquest dissabte el líder de Ciutadans, Albert Rivera, que ha tornat a demanar a PP i PSOE que s'asseguin a negociar per intentar formar una triple coalició per formar govern. Una petició que ha dirigit especialment al president del govern espanyol, en funcions, Mariano Rajoy.

El líder de Ciutadans ha lamentat que Rajoy estigui "desaparegut" i hagi "tirat la tovallola", i li ha exigit que autoritzi un equip de treball popular que s'assegui a negociar amb PSOE i el partit taronja. Tot i defensar que és millor no haver de repetir eleccions, a Ciutadans ja comencen a tenir coll avall que caldrà tornar a les urnes, i aquest dissabte Rivera ja ha avisat que no faran "qualsevol cosa" per evitar-les.

Rivera s'ha mostrat especialment contundent amb el fet que el govern espanyol hagi incomplert l'objectiu de dèficit i ha assegurat que, si Ciutadans governa, "Europa tornarà a confiar en Espanya" perquè l'executiu no "enganyarà" amb les finances públiques.

stats