PARLAMENT
Política 07/07/2011

Rivera acusa ERC d'haver tingut exterroristes al partit

El president de Ciutadans responia a un diputat republicà que ha comparat el seu liberalisme amb el "d'un comissari del Partit Comunista Xinès al Tibet"

Pol Santaló
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El president de Ciutadans, Albert Rivera, i el diputat d'ERC, Carmel Mòdol, han protagonitzat al Ple del Parlament aquest dijous una picabaralla en què Rivera ha acusat a ERC d'haver tingut "exterroristes als seus escons" després que Carmel Mòdol hagi qualificat el liberalisme del partit de Rivera com el "d'un comissari del Partit Comunista Xinès al Tibet".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant aquestes acusacions, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha interromput Rivera amb un contundent "no pot fer aquestes expressions". "Per què? Em poden dir comissari del partit comunista d'assassins i no podem dir coses que estan publicades?", ha preguntat Rivera visiblement molest. El diputat de Ciutadans, a més, ha volgut demanar "empara a la Mesa" perquè "no estic dient res que no sigui cert". "Li retiro la paraula", ha sentenciat Núria de Gispert tancant així la picabaralla.

stats