Política 20/09/2015

La CUP avisa "els de dalt": "Seguiran sentint l'alè de les classes populars a l'esquena"

Laia Vicens
1 min
El candidat de la CUP, Antonio Baños, acompanyat per Anna Gabriel, número dos de la candidatura, aquest 20 de setembre durant l'acte central de campanya a l'Auditori de Barcelona / ACN

BarcelonaL'exdiputat de la CUP David Fernàndez ha avisat "els de dalt" que "seguiran sentint l'alè de les classes populars a l'esquena", sobretot pel que fa a la lluita anticorrupció. En un multitudinari acte a l'Auditori, Fernàndez ha celebrat haver "enviat el pujolisme a la paperera de la història", ja que "amagava la cartera amb la bandera".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quim Arrufat ha afirmat que hi ha la possibilitat "real" de "guanyar el pols a l'Estat i a l'oligarquia". "Hem pres la humil decisió de no retrocedir mai més", ha afirmat, tot avisant que si el 2012 van ser el "cavall de Troia", el 27-S la CUP serà "Esparta dempeus".

Per la seva banda, el diputat d'Amaiur Sabino Cuadra ha afirmat que "per la porta que obri Catalunya també passarem nosaltres", en relació amb el País Basc. Cuadra ha criticat que els governs espanyols "no volen la pau, només la victòria".

A l'acte hi han assistit els presidents de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Quim Torra.

stats