Política 27/07/2015

Sáenz de Santamaría considera el model tributari de Mas un pas "cap enlloc"

La vicepresidenta del govern espanyol adverteix que està dividint la societat catalana, fins entre els que li van donar suport en les últimes eleccions

Efe
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, considera que la presentació del nou model d'administració tributària que el govern d'Artur Mas ha dissenyat per a Catalunya Artur Mas és un pas més "enlloc". Sáenz de Santamaría s'ha referit a aquest model tributari, que es presenta aquest dilluns en una jornada que clausura el mateix Mas, en declaracions als periodistes abans de presidir la constitució de la Comissió Nacional per a la commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a la vicepresidenta del govern espanyol, aquesta presentació del model tributari que pretén Mas és una confirmació que "està donant passos enlloc" perquè no són possibles mesures com les que vol posar en pràctica. Una cosa que han assenyalat en reiterades ocasions tant el govern central com els tribunals, ha afegit.

Segons la seva opinió, el que està provocant Mas és "una divisió profunda" a la societat catalana i, fins i tot, entre els quals en un altre moment li van poder donar suport. "Va a enlloc perquè es tracta de mesures que no prosperaran", ha insistit abans de considerar que "potser hauria fet el president de la Generalitat governant tots aquests anys per la Generalitat i ajudant a créixer i a crear ocupació".

stats