FINANCES DE LA GENERALITAT
Política 22/09/2011

Salgado admet que Catalunya incomplirà l'objectiu de dèficit pel 2011

El Ministeri d'Economia i Hisenda es resigna per primera vegada a acceptar que podran haver-hi "possibles desviacions" de l'objectiu fixat

Ara
1 min
Foto de família El conseller Andreu Mas-Colell, darrere de Salgado i Chaves.

MadridEl Ministeri d'Economia ha admès que Catalunya superarà l'objectiu de dèficit fixat pel 2011 -l'1,3% del PIB- a canvi que faci els ajustaments pressupostaris i retallades necessaris per "minimitzar les possibles desviacions" per acabar-lo complint el 2014. Així es pot extreure d'un comunicat que ha emès aquest dijous el ministeri d'Economia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

p { margin-bottom: 0.21cm; } La decisió s'ha conegut avui, després de la ronda de reunions que el secretari d'Estat d'Hisenda i Pressupostos, Joan Manuel López Carbajo, s'hagi reunit les últimes setmanes amb els consellers d'Hisenda de les comunitats autònomes amb dèficit per damunt del 0,75%. En aquestes reunions, Catalunya i Castella la Manxa han explicat els seus plans de reducció del dèficit. Segons el comunicat del ministeri d'Hisenda, Catalunya s'ha compromès a presentar en “breu” el seu pla de consolidació 2012-2014.

Davant la confusió que s'ha creat entorn al comunicat de premsa, fonts ministerials consultades per l'Ara.cat han negat cap acord amb el Govern i han insistit que "les condicions no han canviat".

stats