Política 24/06/2015

PP i PSOE s'acusen mútuament al Congrés de ser "patètics" i no tenir "credibilitat"

Sáenz de Santamaría carrega contra Antonio Hernando per haver pactat amb "radicals" que "no defensen els drets humans"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

MadridPicabaralla al Congrés entre el PP i el PSOE, que s'han acusat mútuament de ser "patètics" i de no tenir "credibilitat". Durant la sessió de control, el líder socialista, Pedro Sánchez, ha reclamat al president de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, que "deixi de fer creure als espanyols que en quatre mesos esmenarà el que ha fet en 44". "Vostè no té cap credibilitat respecte els espanyols", ha afegit. Rajoy li ha replicat que "cal perseverar en les polítiques i no tornar a fer les del PSOE, que van fer molt de mal".

Qui ha pujat el to ha estat el portaveu del grup socialista al Congrés, Antornio Hernando, que ha titllat la vicepresident del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, de "patètica" per mostrar sempre una "superioritat dialogant absurda" perquè "les seves promeses ja no enganyen a ningú".

Sáenz de Santamaría ha considerat també "patètica" la posició del PSOE per, en centenars de plens d'ajuntaments, "donar suport a radicals que no defensen ni els drets humans".

Hernando li havia preguntat a la portaveu del govern com valora la situació dels drets i llibertat a l'Estat després de tres anys i mig de govern. Per a Sáenz de Santamarí, el PSOE dóna suport a "regidors que no defensen la llibertat ideològica, ni les llibertats de les víctimes, fins i tot de l'holocaust, i critiquen la política penitenciària", en referència al regidor d'Ahora Madrid, Guillermo Zapata, i el reclam de Podem perquè s'acabi amb la dispersió dels presos d'ETA.

stats