DRET A DECIDIR
Política 13/10/2011

Sobirania i Justícia organitza la primera conferència sobre l'autodeterminació de Catalunya

L'entitat independentista convida experts internacionals per analitzar casos com la secessió de Kosovo i el desmembrament de Iugoslàvia

Ara
1 min

BarcelonaEl proper dijous 3 de novembre tindrà lloc la primera Conferència sobre l'Autodeterminació de Catalunya, organitzada per Sobirania i Justícia. En l'acte, amb el lema "Building a New State" (Construïnt un Nou Estat), l'entitat independentista ha convidat experts internacionals per debatre com podria ser el dia després de la secessió de Catalunya des d'una òptica legal i en quin marc es mouria.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'especialista en dret públic i desenvolupament internacional Charles E. Ehrlich, la directora de la consultora anglesa E&A Law, Ana Stanic, el professor de la Universitat d'Ottawa Patrick Dumberry i el de la Universitat de Princeton Carles Boix analitzaran durant tot el dia en ponències en anglès sobre els aspectes econòmics i jurídics d'un procés d'independència i exposaran els detalls sobre la secessió de Kosovo i el desmembrament de Iugoslàvia en comparació amb un hipotètic procés català. Sobirania i Justícia vol analitzar quins acords caldria pactar amb l'Estat espanyol i com podrien afectar els tractats internacionals a Catalunya, entre altres aspectes.

stats