Política 12/09/2015

Societat Civil Catalana torna a la Meridiana amb carpes informatives per defensar la unitat d'Espanya

La plataforma qualifica la Via Lliure de "concentració partidista i separatista" per intentar "apropiar-se de la Diada de Catalunya"

Acn
1 min

BarcelonaLa plataforma Societat Civil Catalana (SCC) torna a instal·lar aquest cap de setmana a l'avinguda Meridiana de Barcelona diverses carpes informatives per difondre els avantatges que té per a Catalunya "pertànyer a Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera la plataforma que defensa la unitat reprèn l'"operació Meridiana" un dia després que aquesta artèria de Barcelona hagi estat ocupada per "una concentració partidista i separatista, en campanya electoral" per intentar "apropiar-se de la Diada de Catalunya", segons afirma SCC en un comunicat. Les carpes informatives s'instal·len entre les confluències del carrer Aragó i fins a Las Navas de Tolosa, entre les deu del matí i les dues del migdia.

Per a aquesta activitat informativa Societat Civil Catalana compta amb voluntaris, que continuen la tasca de difondre els avantatges de pertànyer a Espanya i denunciar les "manipulacions secessionistes", motius pels quals aquesta entitat va néixer.

stats