POLÍTICA
Política 05/10/2012

L'exalcalde socialista de Banyoles acusa el PSC d'intentar avortar un nou partit filtrant el manifest

Joan Solana assegura que el manifest es va filtrar en ple debat sobre la possibilitat de presentar un nou partit dirigit als electors que no se senten representats per l'actual PSC. No veu "absolutament impossible" concretar una nova llista de cara al 25-N

Ara
1 min
Joan Solana, en una imatge d'arxiu

BarcelonaAl PSC li creixen conflictes per moments i en tots els fronts. L'exalcalde de Banyoles Joan Solana ha assegurat aquest divendres que el manifest dels sobiranistes del PSC "no es va presentar, es va filtrar", i que "no anava dirigit a la direcció del PSC, més aviat a les persones que no se senten representades per aquest PSC". "El manifest es va filtrar quan s'estava debatent la possibilitat de presentar un nou partit a aquestes eleccions", afirma en un seguit de tuits que ha fet aquest divendres, en què també assegura que "els que van filtrar el manifest han aconseguit frenar el debat sobre el nou partit", que cada cop més socialistes consideren "imprescindible".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat que admet que "segurament és quasi impossible presentar una opció electoral nova" el 25-N, també afegeix que "no és absolutament impossible". Ara bé, alerta que "si no es presenta el partit nou, serà una mala notícia per a milers de catalans". "Serà una bona notícia per al PSC?", conclou.

stats