Política 04/10/2019

Soto del Real separa en mòduls diferents els set membres dels CDR investigats per terrorisme

Les defenses preparen un escrit perquè puguin ser traslladats a Catalunya

Ara / Acn
1 min
Els CDR demanen acabar amb les "acusacions" i construir "plegades" la república: "Serem qui farà tremolar l'enemic"

BarcelonaEls set membres dels CDR detinguts el passat 23 de setembre es troben des de dimecres en set mòduls diferents, on comparteixen espai amb altres presos. Segons han confirmat fonts de la defensa a l'ACN, els últims dies s'ha anat assignant els mòduls de destí, de manera que tots ells han anat deixant els mòduls d'ingrés on es trobaven, i ara estan separats. Les mateixes fonts expliquen que, tot i que la normativa de presons ho permet, no té per què ser així, i les defenses ho veuen com part d'una "estratègia" perquè no tinguin contacte entre ells.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En tot cas, els advocats ja treballen en un escrit perquè els seus clients puguin ser traslladats a Catalunya. Entenen que "en primer lloc han de quedar en llibertat", però demanaran que els traslladin a centres penitenciaris catalans mentre no es resolgui la petició.

El 26 de setembre l'Audiència Nacional va enviar a presó els set activistes detinguts en l’operació Judes al detectar indicis de "pertinença a organització terrorista, estralls en grau de conspiració i fabricació i tinença d’explosius".

stats