Política 06/09/2014

L'acte unitari a favor de la consulta omple la rambla del Carmel

Hi han participat la consellera Neus Munté (CDC), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV), Anna Saliente (CUP), Muriel Casals (Òmnium) i Carme Forcadell (ANC)

Ara
1 min
Marta Rovira, Carme Forcadell i Dolors Camats, veient l'espectacle de flamenc de l'acte de Súmate al Carmel

BarcelonaL'associació Súmate ha omplert aquest dissabte a la tarda la rambla del Carmel de Barcelona amb un acte unitari a favor de la consulta en què han participat Neus Munté (consellera de Benestar i Família, CDC), Marta Rovira (ERC), Dolors Camats (ICV), Anna Saliente (CUP), Muriel Casals (presidenta d'Òmnium Cultural) i Carme Forcadell (presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana). Totes les participants han destacat la "determinació" per poder votar el 9-N i han coincidit a fer una crida a treballar per un país "més just".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'acte s'hi han reivindicat per igual les arrels culturals catalanes i les sevillanes, que s'han ballat a dalt de l'escenari. "Treballarem per un país lliure, un país just, un país net. Per això votar és imprescindible", ha indicat Camats, mentre que Munté ha destacat que "votar no trenca res, votar no fractura; el que fractura és no deixar votar ni uns ni altres". Rovira ha considerat que la classe política catalana "ho farà tot" per poder decidir el futur de Catalunya a les urnes. Saliente ha trobat "innegociable" el dret a vot.

"Hem guanyat la batalla de la democràcia, ningú no pot negar el nostre dret a votar", ha defensat Carme Forcadell, al mateix temps que Muriel Casals insistia que els catalans volen una "relació diferents" amb els "amics espanyols".

stats