Política 19/10/2015

Aznar torna a carregar contra Rajoy: la FAES alerta del perill que "s'esquerdi" l'espai del centredreta

Ara
1 min

MadridL'expresident del govern espanyol José María Aznar envia un tercer toc d'atenció a Mariano Rajoy. En l'editorial de l'últim número de la revista 'Cuadernos de Pensamiento Político' que edita la FAES, el 'think tank' del PP, demana al PP que reaccioni davant del "perill" que suposa la "probable consolidació d'una esquerda en l'espai electoral del centredreta".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La revista, dirigida per Javier Zarzalejos, demana a Rajoy "aprofundir en les raons i en les intencions del projecte que va merèixer una amplíssima majoria fa tan sols quatre anys", quan el partit no només era "indispensable per a Espanya", sinó que s'havia convertit "el partit indispensable d'Espanya". "Res està decidit i gairebé tot encara està pendent de resoldre's", assegura la FAES de cara el 20-D.

L'editorial també destaca que els resultats del 27-S "donen continuïtat" als anàlisis que demanen una rectificació al rumb polític de Rajoy. "La deriva del nacionalisme" té avui "plena vigència" i adquireix "major urgència", conclou.

stats