Política 26/04/2013

El projecte polític d'Oliveres i Forcades rep 25.000 adhesions en nou dies

El moviment, anomenat Procés Constituent, seguirà recollint signatures les properes setmanes. El seu objectiu és arribar als 100.000 al setembre

Ara
1 min

BarcelonaEl manifest que Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i Teresa Forcades, monja benedictina i activista social, van presentar el 10 d'abril ja ha rebut 25.000 adhesions. La recollida formal de signatures va començar el 16 d'abril i les últimes dades disponibles són del dia 25. Segons va assegurar Forcades en una entrevista a l'ARA, la intenció és arribar als 100.000 suports al setembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La recerca d'adhesions seguirà durant les properes setmanes, segons ha informat Procés Constituent –el nom de la iniciativa és aquest– en un comunicat enviat als mitjans. En paral·lel, el moviment posarà en marxa presentacions locals del projecte i farà reunions amb col·lectius i entitats per explicar-los la proposta, que té com a objectiu "aplegar el màxim nombre de suports i iniciar un procés de confluència participatiu que permeti anar posant en marxa una nova plataforma unitària el més àmplia i diversa possible".

stats