Política 27/05/2015

Teresa Forcades vol ser l'Ada Colau de Catalunya

En una entrevista a RAC1, la monja benedictina es mostra disposada a encapçalar una llista per al 27-S que inclogui els partits de Barcelona en Comú i la CUP

Acn
1 min
Teresa Forcades, a Barcelona

BarcelonaTeresa Forcades vol ser l'Ada Colau de Catalunya. La monja benedictina s'ha mostrat disposada a ser la candidata de la coalició formada per Barcelona en Comú –que inclou Podem, ICV-EUiA i Procés Constituent– i la CUP a les eleccions del 27 de setembre, segons ha avançat aquest dimecres RAC1. Capgirem Catalunya en Comú és el nom que proposa Forcades per a aquesta candidatura i està convençuda que si la proposta acaba tirant endavant, amb tota probabilitat serà també la candidatura que guanyarà les eleccions al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La monja benedictina també ha dit que vol allargar la mà a ERC perquè formi part d'aquest bloc per poder assegurar la victòria. "O comptem amb ERC o això es fa difícil de pensar", ha assenyalat. No obstant això, ha subratllat que aquesta és la seva proposta personal i que el moviment d'on forma part, el Procés Constituent, encara ho ha de ratificar.

stats