Política 27/05/2015

Teresa Forcades vol ser l'Ada Colau de Catalunya

En una entrevista a RAC1, la monja benedictina es mostra disposada a encapçalar una llista per al 27-S que inclogui els partits de Barcelona en Comú i la CUP

Acn
1 min
Teresa Forcades, a Barcelona

BarcelonaTeresa Forcades vol ser l'Ada Colau de Catalunya. La monja benedictina s'ha mostrat disposada a ser la candidata de la coalició formada per Barcelona en Comú –que inclou Podem, ICV-EUiA i Procés Constituent– i la CUP a les eleccions del 27 de setembre, segons ha avançat aquest dimecres RAC1. Capgirem Catalunya en Comú és el nom que proposa Forcades per a aquesta candidatura i està convençuda que si la proposta acaba tirant endavant, amb tota probabilitat serà també la candidatura que guanyarà les eleccions al Parlament.

La monja benedictina també ha dit que vol allargar la mà a ERC perquè formi part d'aquest bloc per poder assegurar la victòria. "O comptem amb ERC o això es fa difícil de pensar", ha assenyalat. No obstant això, ha subratllat que aquesta és la seva proposta personal i que el moviment d'on forma part, el Procés Constituent, encara ho ha de ratificar.

stats