Política27/09/2019

El Tsunami Democràtic ocupa una oficina d'Iberdrola per denunciar que "finança la repressió"

Unes 30 persones s'asseuen durant més d'una hora a la botiga d'atenció al client del carrer Mallorca de Barcelona

Acn

BarcelonaNova acció del Tsunami Democràtic, la tercera aquesta setmana. Uns 30 activistes han ocupat l'oficina d'Iberdrola del carrer Mallorca de Barcelona per denunciar que l'empresa "finança la repressió".

Cargando
No hay anuncios

A partir de les 10.20 h una desena de persones han entrat a la botiga d'atenció al client, que de mica en mica s'ha anat omplint de més gent amb cartells que advertien: "Aquesta empresa finança la repressió". De manera pacífica i silenciosa, els activistes s'han assegut a terra, i en certs moments han cridat algunes consignes.

També han llegit un manifest als treballadors de l'empresa, tal com ja van fer dimecres i dijous, quan el Tsunami va ocupar diverses oficines de CaixaBank, per la mateixa campanya d'acció prèvia a la resposta a les sentències de l'1-O.

Cargando
No hay anuncios

Dimecres l'organització va cridar a "deixar de cooperar amb els que financen la repressió", i va adjuntar una llista d'entitats amb el BBVA, el Banco Santander, Repsol, Telefónica, Iberdrola, El Corte Inglés i Inditex. Per ara, han ocupat dues oficines de La Caixa i una d'Iberdrola.