Política 27/09/2019

El Tsunami Democràtic ocupa una oficina d'Iberdrola per denunciar que "finança la repressió"

Unes 30 persones s'asseuen durant més d'una hora a la botiga d'atenció al client del carrer Mallorca de Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaNova acció del Tsunami Democràtic, la tercera aquesta setmana. Uns 30 activistes han ocupat l'oficina d'Iberdrola del carrer Mallorca de Barcelona per denunciar que l'empresa "finança la repressió".

A partir de les 10.20 h una desena de persones han entrat a la botiga d'atenció al client, que de mica en mica s'ha anat omplint de més gent amb cartells que advertien: "Aquesta empresa finança la repressió". De manera pacífica i silenciosa, els activistes s'han assegut a terra, i en certs moments han cridat algunes consignes.

També han llegit un manifest als treballadors de l'empresa, tal com ja van fer dimecres i dijous, quan el Tsunami va ocupar diverses oficines de CaixaBank, per la mateixa campanya d'acció prèvia a la resposta a les sentències de l'1-O.

Dimecres l'organització va cridar a "deixar de cooperar amb els que financen la repressió", i va adjuntar una llista d'entitats amb el BBVA, el Banco Santander, Repsol, Telefónica, Iberdrola, El Corte Inglés i Inditex. Per ara, han ocupat dues oficines de La Caixa i una d'Iberdrola.

stats