Política 08/11/2019

Tsunami Democràtic planteja "un Onze de Setembre de tres dies" a partir de l'endemà de les eleccions

La plataforma demana a la ciutadania que estigui disposada fins i tot a passar la nit fora de casa

Ara
1 min
El Tsunami Democràtic,  radiografia tècnica

BarcelonaMantenint la incògnita sobre quina és l'acció que prepara per a l'endemà del 10-N, Tsunami Democràtic ha fet públic avui un comunicat en què defineix l'acció de la setmana que ve com "la més ambiciosa fins ara" i un "Onze de Setembre de tres dies", per a la qual demana a la ciutadania que es demani festa a la feina almenys un dels dies, i que estigui disposada a desplaçar-se pel territori i, fins i tot, a passar la nit fora de casa. També fa una crida a preparar roba d’abric, bateries extres pel mòbil, queviures, sac de dormir i tenda de campanya, així com a tenir "una actitud tenaçment no-violenta”.

"Mentre no hi hagi una solució política a l'exercici del dret a l'autodeterminació, la llibertat dels presos, els exiliats i els represaliats i el lliure exercici de drets fonamentals, la gent continuarà mobilitzada i demostrarà la seva força. Sigui quin sigui el resultat de les eleccions i les vegades que es repeteixin", remarquen en el comunicat.

La plataforma, que insisteix en l'ús de l'aplicació per vehicular les mobilitzacions, informa també que hi ha centenars d'activitats programades a més de 300 municipis durant la jornada de reflexió que tenen l'objectiu de "desobeir la JEC".

stats