Política 16/09/2017

TV3 i Catalunya Ràdio emeten el nou anunci del Govern sobre l'1-O tot i les advertències judicials

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual, que és qui ha ordenat que s'insereixi, assegura que "no posarà en perill" els treballadors públics

Ara
1 min

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual (CCMA) ha decidit emetre el nou vídeo institucional del Govern sobre l'1-O, malgrat la pressió judicial. Els directors de TV3 i de Catalunya Ràdio, de fet, ja van ser notificats pel Tribunal Constitucional per haver emès el primer dels anuncis institucionals, en el qual es mostraven unes vies de tren i es recordava que els catalans sempre han tingut dret a decidir el seu futur. Aquest dissabte ja s'ha pogut veure el nou vídeo (que també continua penjat a YouTube), en el qual el Govern dona instruccions per poder votar l'1 d'octubre.

Aquest divendres al vespre, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) encara no havia pres una decisió definitiva sobre l'emissió del nou anunci institucional, però els seus responsables ja van remarcar que, si s'acabava emetent, la responsabilitat seria únicament dels directors de TV3, Vicent Sanchis, de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i de la mateixa CCMA, Núria Llorach. L'objectiu, segons explicaven fonts consultades per l'ARA, era no posar en perill els treballadors.

stats