Política 30/10/2014

La direcció d'UDC demana als seus presidents intercomarcals la "màxima implicació" en el 9-N

Duran, Pelegrí i Espadaler firmen una carta per instar-los a convertir les seus territorials en centres d'informació sobre el procés participatiu

Acn
1 min
Ramon Espadaler amb Josep Antoni Duran i Lleida, aquest dissabte / F.C.

BarcelonaLa direcció d'UDC ha enviat aquest dijous una carta als presidents intercomarcals per demanar-los que obrin les portes de les seus territorials del partit i les converteixin en centres d'informació sobre els punts de votació i distribució de butlletes de participació del 9-N. La carta firmada pel president del comitè, Josep Antoni Duran i Lleida, el president del Consell Nacional, Josep Maria Pelegrí i el secretari general, Ramon Espadaler, demana la seva "màxima implicació" fomentant la participació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la carta també es defensa que s'ha de fer pedagogia sobre la necessitat de superar l'actual marc legal. S'argumenta que s'ha d'avançar cap a l'estat propi, ateses les limitacions d'un estat de les autonomies que no dóna resposta a les necessitats de Catalunya. "Resten pocs dies i és molta la feina que encara podem fer al servei del procés de participació al què estem cridats", afirmen per després afegir que el 9-N ha de ser una "mostra de participació massiva, cívica, democràtica i respectuosa amb totes les visions que conviuen a la societat catalana sobre el futur del país".

La carta també defensa que, en totes les iniciatives, UDC ha estat al costat del president de la Generalitat, Artur Mas, en el compliment dels compromisos electorals i treballant amb les altres forces favorables a la consulta.

stats