Política 18/12/2013

Un centenar de militants d'Unió a les comarques de Tarragona es donen de baixa del partit

Aquest col·lectiu retreu a la direcció la tebior nacional i la manca de democràcia interna en el si dels democristians

Ara
1 min
Ramon Espadaler i Josep Maria Pelegrí van comparèixer davant dels mitjans per explicar els continguts del consell nacional d'Unió celebrat ahir.

Barcelona"Com a militants d'Unió Democràtica de Catalunya volem manifestar la nostra total disconformitat amb el capteniment adoptat per la direcció del partit respecte a l'ambigüitat de diverses declaracions publiques quant al tema nacional, les quals no reflecteixen l'opinió de la majoria de la militància del partit ni tampoc l'opinió de la societat catalana expressada als carrers de Barcelona i a tot Catalunya, amb la Via Catalana, en els darrers 11 de setembre". Així comença el manifest que han signat vora un centenar de militants d'Unió que es donaran de baixa del partit a les comarques de Tarragona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El desencís d'aquests membres del partit és també, apunten, amb el funcionament intern del partit. "Volem transmetre la nostra decepció amb la organització interna del partit, la seva manca de renovació arreu, l’acumulació reiterada de càrrecs en les mateixes persones, la feble democràcia interna que no ajuda a acostar la militància a les decisions que comprometen Unió", sosté el manifest, que es presentarà aquest dimecres a la tarda en una compareixença informativa davant la seu nacional democristiana de Barcelona

stats