Política 12/03/2015

Unió de Joves exigeix "rectificacions públiques i immediates" a CDC per les "contínues desacreditacions" a Duran

A través d'un comunicat, les joventuts d'Unió afirmen que si la rectificació no es produeixen, es plantejaran "si les persones que fan aquestes declaracions poden encapçalar un projecte de CiU"

Ara
1 min
Ramon Espadaler amb els dirigents de la Unió de Joves / ACN

BarcelonaMés reaccions a la crisi entre CDC i Unió després que dos alcaldes de Convergència han posat en dubte el paper del líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, pel que fa al procés sobiranista. Unió de Joves ha demanat "respecte" pel partit i per Duran davant les "contínues desacreditacions" de CDC, que asseguren que "no estan disposats a continuar suportant".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fan referència a l'alcaldessa de Figueres, que en declaracions a l'ARA va afirmar que Duran "podria ser" un impediment pel procés, i a l'alcalde de Mataró, Joan Mora, que en una entrevista a la Xarxa ha dit que Duran no hauria de tornar-se a presentar com a cap de files de CiU al Congrés.

A través d'un comunicat, les joventuts del partit han mostrat "tot el suport" al seu líder i han demanat "rectificacions públiques i immediates" als dirigents que han "qüestionat la figura" de Duran. Si no es produeixen, Unió de Joves "haurà de plantejar-se si les persones que fan aquestes declaracions poden encapçalar un projecte de CiU", ja que, diuen, són "deslleials" a la federació.

El comunicat afegeix que "s'equivoca" qui pensi que Duran "va per separat" d'Unió, ja que la seva figura és "un actiu indissociable" al partit. Un partit que, diuen, "decidirà sobiranament el seu propi full de ruta".

stats