Política 22/11/2011

La consellera de Cultura valenciana atribueix 'Tirant lo Blanc' a Ausiàs March en una gala literària

Durant l'entrega dels premis de la Generalitat Valenciana als llibres més ben editats amb motiu del Dia del Llibre Valencià, va elogiar l'obra de Joanot Martorell, però la va atribuir a Ausiàs March

S.almenar / M.colomer
1 min
Lola Johnson, consellera portaveu de la Genberalitat Valenciana

València / BarcelonaLa consellera de Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana, Lola Johnson, va fer mèrits ahir per passar a formar part de la llista de les grans relliscades de responsables institucionals de la cultura. Si Esperanza Aguirre, quan era ministra de Cultura, va elogiar l'obra de "l'excel·lent pintora Sara Mago" quan José Saramago va guanyar el Nobel, ahir Johnson no es va quedar curta en atribuir l'obra de Joanot Martorell Tirant lo blanc a Ausiàs March.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Etiqueta a Twitter

La relliscada de Johnson en l'entrega dels premis de la Generalitat Valenciana als llibres més ben editats amb motiu del Dia del Llibre Valencià, ha aixecat rebombori a les xarxes socials. Així, a Twitter triomfa l'etiqueta #lolajohnsonfacts, on els tuitaires ironitzen sobre la preparació de Lola Johnson per dirigir la cultura valenciana. Els clàssics mai moren.

stats